038-467 34 00

De Andere Werkelijkheid van Jeroen Bosch

€ 13,95

Uitverkocht

Paul van Loon, schrijver van De griezelbus en nog veel meer enge verhalen, lijkt in het nieuwste kinder-kunstboek zijn gelijke te hebben gevonden: Jeroen Bosch, de schilder van de Andere Werkelijkheid. Vanachter zijn computer laat Van Loon zich midden in de nacht meeslepen door stemmetjes, die hem naar het grote marktplein in Den Bosch leiden. Hij wordt naar de rand van de waterput gelokt, waar twee figuurtjes hem overhalen: ?In de put! In de put!?

Zo belandt Paul van Loon in De Andere Werkelijkheid van Jeroen Bosch. Een wereld vol griezels en monsters, maar absoluut niet de griezels en monsters waarover Van Loon zelf altijd schrijft en die hem zo vertrouwd zijn. Alleen Jeroen Bosch zelf kan hem uit deze wereld helpen.

Paul van Loon, die met zijn boeken al vaak in de prijzen is gevallen, weet ook dit keer weer met zijn beeldende stijl kinderen ? en ook vele volwassenen ? tot het laatste moment te boeien. Het fantasierijke oeuvre van Jeroen Bosch is hem op het lijf geschreven.

Uitverkocht

SKU: 1142395371
ISBN

9789040095375

Gratis verzending
binnen Nederland
Voor 15:30 besteld,
morgen in huis
Gratis retour
binnen 14 dagen
Gratis en zorgvuldig
ingepakt

Over dit boek

Uitverkocht Paul van Loon, schrijver van De griezelbus en nog veel meer enge verhalen, lijkt in het nieuwste kinder-kunstboek zijn gelijke te hebben gevonden: Jeroen Bosch, de schilder van de Andere Werkelijkheid. Vanachter zijn computer laat Van Loon zich midden in de nacht meeslepen door stemmetjes, die hem naar het grote marktplein in Den Bosch leiden. Hij wordt naar de rand van de waterput gelokt, waar twee figuurtjes hem overhalen: ?In de put! In de put!? Zo belandt Paul van Loon in De Andere Werkelijkheid van Jeroen Bosch. Een wereld vol griezels en monsters, maar absoluut niet de griezels en monsters waarover Van Loon zelf altijd schrijft en die hem zo vertrouwd zijn. Alleen Jeroen Bosch zelf kan hem uit deze wereld helpen. Paul van Loon, die met zijn boeken al vaak in de prijzen is gevallen, weet ook dit keer weer met zijn beeldende stijl kinderen ? en ook vele volwassenen ? tot het laatste moment te boeien. Het fantasierijke oeuvre van Jeroen Bosch is hem op het lijf geschreven.

De waardering van wbooks.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 228 reviews.