• Specificaties
  Illustraties

  250

  Taal

  Nederlands

  Uitvoering

  Gebonden

  Aantal pagina's

  352

  ISBN

  9789040085826

 • De Biesbosch wordt gekenmerkt door water en wilgen, rust en ruimte. In dit boek wordt dit unieke natuurgebied in beeld gebracht en beschreven aan de hand van zo’n 350 foto’s en teksten. 18 thema’s, waaronder historie, dieren, planten, kunst, recreatie en natuurbeheer, behandelen de vele boeiende aspecten van dit bijzondere nationale park.

  In Het Biesbosch Boek komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals de bewoners van de Biesbosch, de varende postbode, onderduikers tijdens de Tweede Wereldoorlog, overstromingen en inpoldering. Maar ook de bijzondere flora en fauna van het gebied hebben een plaats in dit boek, met onder andere bevers, modderkruipers en zeehonden, en mattenbies, gele lis en bieslook.


Specificaties
Illustraties

250

Taal

Nederlands

Uitvoering

Gebonden

Aantal pagina's

352

ISBN

9789040085826


In het kort

De Biesbosch wordt gekenmerkt door water en wilgen, rust en ruimte. In dit boek wordt dit unieke natuurgebied in beeld gebracht en beschreven aan de hand van zo’n 350 foto’s en teksten. 18 thema’s, waaronder historie, dieren, planten, kunst, recreatie en natuurbeheer, behandelen de vele boeiende aspecten van dit bijzondere nationale park.