• Specificaties
  Illustraties

  50 afbeeldingen in kleur

  ISBN

  9789462581661

  Jaar

  2016

  Uitvoering

  losse kaarten in doos

  Product eigenschappen

  50 kaarten + 1 box
  kaart: 11 x 15,6 cm

 • De Nederlandse Kunst Kaarten Box bestaat uit vijftig ansichtkaarten van kunstwerken door Nederlandse kunstenaars. Alle hoogtepunten van zes eeuwen beeldende kunst in ons land zitten in de box: van Rembrandt tot Mondriaan, Bosch tot Appel en Vermeer tot Esscher. Alle geselecteerde werken zijn in musea te bewonderen – én natuurlijk in Het Nederlandse Kunst Boek, waarop deze kaartenselectie is gebaseerd.

  Naast het typisch Nederlandse werk – Weidse polders en ‘Hollands licht’ – is er ook een scala aan meer exotische kaarten te vinden: schilders als Bouts en Van Gogh lieten zich ook door het buitenland inspireren. Al met al biedt De Nederlandse Kunst Kaarten Box een divers aanbod aan prachtig vormgegeven ansichtkaarten: ideaal om te bewaren, op te hangen of natuurlijk te versturen.


Specificaties
Illustraties

50 afbeeldingen in kleur

ISBN

9789462581661

Jaar

2016

Uitvoering

losse kaarten in doos

Product eigenschappen

50 kaarten + 1 box
kaart: 11 x 15,6 cm


In het kort

De Nederlandse Kunst Kaarten Box bestaat uit vijftig ansichtkaarten van kunstwerken door Nederlandse kunstenaars. Alle hoogtepunten van zes eeuwen beeldende kunst in ons land zitten in de box: van Rembrandt tot Mondriaan, Bosch tot Appel en Vermeer tot Esscher. Alle geselecteerde werken zijn in musea te bewonderen – én natuurlijk in Het Nederlandse Kunst Boek, waarop deze kaartenselectie is gebaseerd.