• Specificaties
  Formaat

  22,5 x 28 cm

  Aantal pagina's

  160

  Auteurs

  Bijzonderheden

  In samenwerking met Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

  ISBN

  9789462583108

  Jaar

  2019

  Uitvoering

  Gebonden

 • Vliegend boven Schiphol bewondert iedereen hoe een land onder zeespiegelniveau een succesvol verbond heeft weten te sluiten met wat eeuwenlang de vijand was: het water. Niet alleen worden rivieren en de zee op afstand gehouden, de polders en steden droog gehouden, ook ons oppervlaktewater, grondwater, drinkwater, riolering en afvalwater zijn hier in betrouwbare handen.

  In Waterdragers. Over de mens in onze Delta wordt de verrassende geschiedenis van de strijd tegen het water weergegeven en de vele hoopvolle antwoorden op een verontrustende toekomst met clusterbuien en zeespiegelstijging. Daarnaast de opmerkelijke verhalen van professionals die op de meest uiteenlopende manieren samenwerken met water. Verhalen die in de kern vertellen wat ons land een van de veiligste en meest leefbare landen ter wereld maakt.

  Kortom, Waterdragers is een boek over samenwerken, verder kijken, zelfbewustzijn, vertrouwen en innoveren. Over het geheim van de succesvolle strijd tegen het water en de gelukkige samenwerking tussen Waterschap Amstelland, Gooi en Vecht, de gemeente Amsterdam en Waternet


Specificaties
Formaat

22,5 x 28 cm

Aantal pagina's

160

Auteurs

Bijzonderheden

In samenwerking met Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

ISBN

9789462583108

Jaar

2019

Uitvoering

Gebonden


In het kort

Vliegend boven Schiphol bewondert iedereen hoe een land onder zeespiegelniveau een succesvol verbond heeft weten te sluiten met wat eeuwenlang de vijand was: het water. Niet alleen worden rivieren en de zee op afstand gehouden, de polders en steden droog gehouden, ook ons oppervlaktewater, grondwater, drinkwater, riolering en afvalwater zijn hier in betrouwbare handen.