• Gratis verzending vanaf €30 (daaronder €2,95)
  • Voor 15.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Zorgvuldig verpakt
  • Gratis retourneren
 • 9.6 ★★★★★ (4159)
  • Geen producten in je winkelmand.

Gratis verzending vanaf €30 (daaronder €2,95)
038 - 467 34 00

Gratis verzending vanaf €30 (daaronder €2,95)
Voor 15.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Zorgvuldig verpakt
Gratis retourneren

 • Specificaties
  Taal

  Nederlands

  Auteurs

  , ,

  Uitvoering

  Gebonden

  Aantal pagina's

  660

  ISBN

  9789462585034

  Jaar

  2022

  Formaat

  24 x 30 cm

  Illustraties

  Circa 1000 afbeeldingen in kleur en zwartwit

 • Tien eeuwen Kasteel de Haar is een monumentale uitgave over het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Vlak voor de Eerste Wereldoorlog voltooide Pierre J.C. Cuypers het kasteel, na meer dan twee decennia van bouwactiviteit. Zijn zoon Joseph restaureerde, reconstrueerde en completeerde de al eeuwenoude ruïne. Het resultaat is een heus Gesamtkunstwerk met een burcht, stallencomplex, kapel, tuinen en een park. De restauratie is inmiddels voltooid. De nieuwe kennis die tijdens deze werkzaamheden is opgedaan over dit ‘kanjermonument’ is verwerkt in dit boek.

  Tien eeuwen Kasteel de Haar is prachtig geïllustreerd met oude en nieuwe foto’s, tekeningen en kaarten. Het boek vertelt het complete verhaal van Kasteel de Haar, van de archeologische resten uit de Middeleeuwen tot aan de recent voltooide restauratie en de nieuwe bevindingen die daarin zijn gedaan. Over de lange geschiedenis van het landgoed en het kasteel, zijn bewoners, het park eromheen en de decoraties in het Kasteel.


Specificaties
Taal

Nederlands

Auteurs

, ,

Uitvoering

Gebonden

Aantal pagina's

660

ISBN

9789462585034

Jaar

2022

Formaat

24 x 30 cm

Illustraties

Circa 1000 afbeeldingen in kleur en zwartwit


In het kort

Tien eeuwen Kasteel de Haar is een monumentale uitgave over het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Vlak voor de Eerste Wereldoorlog voltooide Pierre J.C. Cuypers het kasteel, na meer dan twee decennia van bouwactiviteit. Zijn zoon Joseph restaureerde, reconstrueerde en completeerde de al eeuwenoude ruïne. Het resultaat is een heus Gesamtkunstwerk met een burcht, stallencomplex, kapel, tuinen en een park. De restauratie is inmiddels voltooid. De nieuwe kennis die tijdens deze werkzaamheden is opgedaan over dit ‘kanjermonument’ is verwerkt in dit boek.