• Gratis verzending vanaf €30 (daaronder €2,95)
  • Voor 15.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Zorgvuldig verpakt
  • Gratis retourneren
 • 9.6 ★★★★★ (4159)
  • Geen producten in je winkelmand.

Gratis verzending vanaf €30 (daaronder €2,95)
038 - 467 34 00

Gratis verzending vanaf €30 (daaronder €2,95)
Voor 15.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Zorgvuldig verpakt
Gratis retourneren

 • Specificaties
  Taal

  Nederlands

  Uitvoering

  Gebonden

  Bijzonderheden

  Feest van herkenning voor alle Geldersen

  Aantal pagina's

  384

  Auteurs

  , ,

  ISBN

  9789040006586

 • Gelderland is een zeer gevarieerde provincie met uitgestrekte natuur, een bewogen historie en belangrijke steden. Het Gelderland Boek toont de veelkleurigheid van de provincie met circa 370 prachtige illustraties en bijbehorende korte teksten. Zowel tragische als blije gebeurtenissen, dramatische en belangrijke plekken komen aan bod in dit boek, waaraan alle Gelderse archieven hebben meegewerkt. Voor iedere Gelderlander een feest van herkenning.

  Het boek is ingedeeld in 8 hoofdstukken die Gelderland in al zijn facetten beschrijven en verbeelden, door de tijd en door de hele provincie. Gelderland als groene, waterrijke en historische provincie met de Veluwe, transport over de rivieren en het hertogdom Gelre. Daarnaast komen het agrarische leven en het toerisme in de provincie aan bod, evenals de vele landhuizen en kastelen en bekende Gelderse merken als meubelmaker Gispen en bierbrouwer Grolsch.


Specificaties
Taal

Nederlands

Uitvoering

Gebonden

Bijzonderheden

Feest van herkenning voor alle Geldersen

Aantal pagina's

384

Auteurs

, ,

ISBN

9789040006586


In het kort

Gelderland is een zeer gevarieerde provincie met uitgestrekte natuur, een bewogen historie en belangrijke steden. Het Gelderland Boek toont de veelkleurigheid van de provincie met circa 370 prachtige illustraties en bijbehorende korte teksten. Zowel tragische als blije gebeurtenissen, dramatische en belangrijke plekken komen aan bod in dit boek, waaraan alle Gelderse archieven hebben meegewerkt. Voor iedere Gelderlander een feest van herkenning.